9 PCA_Slider_Peugeot PCA_Slider_Peugeot_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Lease & Finance

Privé een auto leasen voor een vast maandbedrag. Bekijk ons aanbod nu!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Ons verhaal

Al sinds 1988 is Eshuis Auto een begrip in het oosten van Nederland. Eshuis Auto is opgericht in het typisch Sallandse dorp door Jan Eshuis. Inmiddels wordt het familiebedrijf gerund door zoon Ramon Eshuis en Gerben Berghegen.

Geschiedenis van Eshuis Auto

In 1985 startte Jan Eshuis met een nuchter hart, persoonlijke interesse, eerlijkheid en doorzettingsvermogen Jan Eshuis Auto’s op aan de Stationsweg in Dijkerhoek. “Een eigen bedrijf kost veel tijd en geld, maar mijn passie voor auto’s maakte het succesvol. Ik verkocht niet één specifiek automerk, maar ik koos voor verschillende merken. Niet iedereen is hetzelfde en ik wilde juist iedereen helpen. Het moment dat iemand in zijn nieuwe auto stapt of een reparatie aan een auto van iemand die dacht nooit meer in zijn auto te kunnen rijden, dat is waar we het voor doen”, aldus Jan Eshuis.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten

Inmiddels gaat Jan Eshuis Auto als Eshuis Auto door het leven. Met alle ervaring en kennis zijn Ramon Eshuis en Gerben Berghegen de nieuwe eigenaren. Ook vandaag de dag staan betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten centraal. “Zonder onze klanten hadden wij dit verhaal niet kunnen vertellen”, aldus Ramon Eshuis. “Wij vinden het belangrijk om u bij Eshuis Auto te helpen aan uw nieuwe droomauto”, voegt Gerben toe. “Voor alle reparaties werken wij samen met Autobedrijf Rouwenhorst. Hij neemt de werkplaats voor zich.”

Aangesloten bij BOVAG

Zorgeloos genieten van uw auto, dat vindt Eshuis Auto belangrijk. Daarom zijn wij aangesloten bij BOVAG. Leden van BOVAG moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goede aankoop!

Kom langs bij Eshuis Auto

Wij staan voor u klaar met een kopje koffie en helpen u daar waar het nodig is. Laat u inspireren in onze showroom of kom langs voor advies. Eshuis Auto is makkelijk te bereiken via de A1 en N344. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 16.00. Komt het u doordeweeks niet uit? U kunt ook een afspraak maken buiten onze openingstijden. Maak een afspraak door te bellen naar 0548 362 027.

Aangesloten bij:

bovag-aangesloten-zijbalk


autobedrijf eshuis

Holterweg 128

7434 PB Lettele

info@eshuisauto.nl

Openingstijden

 

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

 icon-facebook   

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

Onze Partners:

PCA nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste PCA nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  1. *
    Ongeldige invoer

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig