9 PCA_Slider_Peugeot PCA_Slider_Peugeot_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Lease & Finance

Privé een auto leasen voor een vast maandbedrag. Bekijk ons aanbod nu!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Stagiaire / afstudeerder creatieve marketing: help mee ons nieuwe concept te lanceren!

Voor de lancering van een uniek en nieuw concept voor ons autobedrijf in Lettele zijn we op zoek naar een student met een creatieve geest die ons helpt ons nieuwe merk op spectaculaire wijze te lanceren, te bouwen en te laten groeien.

Je krijgt de kans om vanaf het begin af aan mee te denken: Hoe gaan we het  positioneren? Welke middelen zetten we in en hoe bereiken we onze doelgroepen zo effectief mogelijk?

Daarnaast zul je vooral veel tijd besteden aan het creëren van content. Dit kan van alles zijn: van het maken van ludieke video’s, tot het afnemen van interviews. Jij zorgt ervoor dat ons nieuwe merk content krijgt waar je u tegen zegt.

We geven je veel vrijheid om met eigen ideeën te komen en aan de slag te gaan. We zoeken dus iemand die goed zelfstandig kan werken en niet bang is om met iets nieuws op de proppen te komen.

We zoeken iemand die

 • een goed gevoel heeft bij het neerzetten van een merk
 • affiniteit heeft met auto’s
 • weet hoe je video’s moet maken en editen
 • het leuk vindt om foto’s te maken
 • goed kan schrijven
 • handig is met websites: updaten van content
 • ideeën bedenkt en uitvoert

Doe je een HBO studie Creative Marketing, Media en Informatie, Communicatie of soortgelijk? En houd je van digital en social media? Dan is deze opdracht geschikt voor jou! Je wordt begeleid door een professional marketing bureau en je krijgt een passende stagevergoeding.

Je bent bij voorkeur vanaf januari of februari 2022 voor minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Heb je vragen? Bel dan 0570-541262 (vragen naar Ramon Eshuis) of solliciteer meteen door te mailen naar ramon@eshuisauto.nl

Is uw auto winterklaar? Een ruim begrip natuurlijk, we geven u graag een aantal tips om de komende maanden veilig te rijden. Wat kunt u zelf en wat kun u beter overlaten aan ons.

Ijsvrij de winter door 1024x683

Zelf regelen

Deze tips helpen hoe u uw auto alvast winterklaar kan maken:

1.      Gebruik ruitenwisservloeistof met antivries (de blauwe variant), roze of geel zijn voor gebruik in de zomer.

2.      De rubbers van bv. de deuren kunnen vastvriezen, reinig eerst de rubbers en gebruik een goed product om ze in te smeren, bv. zuurvrije vaseline of silicone spray. Pas op: veel goedkope producten kunnen het rubber of de lak aantasten.

3.      Gebruik een antivriesdeken voor de voorruit én voor onder de ruitenwissers, zo hoeft u minder te krabben en de ruitenwissers vriezen niet vast;

4.      Koop een setje winterartikelen: ruitenontdooier, ijskrabber. Bewaar ze in ieder geval buiten de auto;

5.      Zorg voor een paar warme dekens in de auto mocht u met pech komen te staan;

6.      Zorg voor schone ruiten, als de ruiten aan de binnenkant goed ontvet zijn, heb je minder last van condens. En gebruik de airco om de condens weg te krijgen;

7.      Controleer regelmatig of uw verlichting (inclusief mistlampen) nog naar behoren werkt. Dit kan heel gemakkelijk als u voor een ruit parkeert.

Voor alle genoemde punten, of bij twijfel,  kunt u natuurlijk altijd even langskomen!

Wat doen wij:

a) Wij geven u graag advies over het gebruik van winterbanden en het gebruik van de juiste motorolie. Het starten bij vrieskou met goede motorolie kan het verschil maken;

b) Wij hebben altijd een ruime voorraad banden. De maand november is dé maand om banden te wisselen.

c) Wij kijken uw accu graag voor u na. Bij onjuist gebruik kan de accu voor veel ongemak zorgen na koude nachten;

d) Wij laten u nooit in de kou staan! Twijfelt u of uw auto de winter aan kan? Maak een afspraak voor de Wintercheck!

Een winters ongelukje zit in een klein hoekje. Ga voorbereid de winter in, wij adviseren u graag wat te doen en vooral wat niet te doen!

Niemand weet of er een strenge winter komt, maar kouder dan +7°C zal het al gauw worden. Dus altijd verstandig om op tijd uw banden te laten wisselen. Wij hebben een ruim assortiment winterbanden en scherpe prijzen!

Winterband in sneeuw 1024x380

Waarom zijn winterbanden zo belangrijk?

Zomerbanden gevaarlijk in winterse omstandigheden!

De seizoenen veranderen en de winter is weer in aantocht. Helaas worden winterbanden ten onrechte alleen geassocieerd met een koude winter met sneeuw. De populariteit van de winterband is door de zachte winters enorm teruggelopen. Zorgwekkend!

Winterbanden noodzaak!

De ‘winterschoenen’ van uw auto zijn onmisbaar, ook in ons klimaat. Bij een buitentemperatuur van beneden de +7°C hebben winterbanden een aanzienlijk kortere remweg dan zomerbanden. Zelfs op droge wegen! Zomerbanden zijn gewoon niet gemaakt voor koud weer. De loopvlakken van zomerbanden zullen verstijven, dat zorgt voor minder tractie, dus veel minder grip.

Remmen in de sneeuw

Wist u dat winterbanden er voor zorgen dat u twee tot drie keer sneller stil staat tijdens het remmen in de sneeuw? De zachte samenstelling van het rubber geven meer grip op de weg. Het speciale profiel voert beter water, vuil en sneeuw af dan zomerbanden.

Hoelang gaan banden mee?

Hoelang winter- en zomerbanden meegaan hangt natuurlijk af van het aantal gereden kilometers, uw rijstijl, de juiste bandenspanning en de weersomstandigheden. De investering van winterbanden verdient u terug, doordat de zomerbanden niet slijten tijdens het gebruik van de winterbanden.

Extra velgenset bij winterbanden

Heeft u een set zomerbanden onder uw auto met prachtige zomervelgen? In de winter hebben ook de velgen veel te lijden. Nattigheid, strooizout en sneeuwkettingen tasten uw zomervelgen aan. Winter- en zomerbanden op velg zijn ook eenvoudiger te wisselen en dat spaart kosten.

Opslag winter- en zomerbanden

U hoeft uw banden niet thuis op te slaan. Wij zorgen ervoor.

Bandenwissel, wees op tijd!

Zitten er nog zomerbanden onder uw auto, maak dan zo snel mogelijk een afspraak. Bij ons is dat zo geregeld! U kunt terecht voor een uitgebreid assortiment banden! Voor de meeste autotypes zijn er banden in de juiste maat in verschillende uitvoeringen – zomer, winter of all season – beschikbaar.

Dus kom langs, wij zijn hét bandenadres voor een goed advies en scherpe prijzen!

Maak vandaag nog een afspraak voor een bandenwissel, een wielenwissel of nieuwe banden!

Jakkes! Mijn auto wil niet starten!’  Dit komt altijd ongelegen…

Kapotte Accu 1024x683

De accu is het hart van uw auto, zonder accu zal uw motor niet starten… Problemen met de accu komen vaak voor in de winter. 

Laat de volledige controle van uw accu over aan de specialist. Wij hebben speciale apparatuur in huis om snel een goede inschatting te geven van de werkelijke conditie van uw accu.

Vraag bij ons om de accucheck, dan weet u snel waar u aan toe bent. Of maak gebruik van onze uitgebreide Wintercheck!

Wij geven u daarnaast ook graag een aantal tips om dit probleem zo veel mogelijk zelf te voorkomen.

Wat kunt u zelf doen:

# Zet uw auto binnen of onder de carport, het liefste uit de wind. Waarom? De accu is gevoelig voor kou.

Het (te) vaak starten vraagt veel van de accu. Als u in de winter veel stroomverbruikers aanheeft (zoals verlichting, ruitenwissers, achterruit verwarming) duurt het langer voordat de accu weer is opgeladen. Bij korte ritjes kan de accu dus niet of nauwelijks bijladen. Daarom is een goede accu heel belangrijk.

# Soms stopt de motor van een auto – met start-/stopsysteem – bij extreme kou, niet automatisch. De motor blijft expres draaien om de accu te sparen en bij te laden.

Ga voorzichtig om met ‘het hart van uw auto’! Laat uw accu tijdig checken, of vervangen. Wij hebben altijd de goede accu voor uw auto op voorraad.
Maak vandaag nog een afspraak voor de accucheck, of kom langs.

Monteur met sleutel in hand

Op verrassingen zit u niet te wachten. Regelmatig onderhoud is dus van levensbelang voor uw auto. Veel reparaties zijn hierdoor eenvoudig te voorkomen en dát scheelt onnodige kosten. 

Wanneer uw auto toe is aan onderhoud vindt u terug in het onderhoudsboekje. Ook vertellen we u van tevoren wanneer er duurdere onderhoudsmomenten aankomen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de distributieriem, slijtage van onderdelen in het motorblok etc. Dus bij ons geen verrassingen achteraf!

Verschil onderhoud en APK

Regulier onderhoud zorgt dat u met zo min mogelijk problemen kunt blijven doorrijden. Een APK is een momentopname waarbij alleen wordt gekeken naar de veiligheid van de auto en de milieuprestaties. Dus ook als u weinig rijdt betekent dit niet dat u de APK en of het onderhoud kunt uitstellen.

Onderhoud in combinatie met APK

Regulier onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en het kan problemen onderweg voorkomen. Maak daarom gebruik van onze combinatieaanbieding:
Bij een onderhoudsbeurt is de APK-keuringstijd altijd inbegrepen in de beurt. Alleen de afmeldkosten en het gebruik van de noodzakelijke (milieu)testapparatuur worden dan aan u doorberekend. Het combineren van onderhoud en keuring zorgt er meestal voor dat u in hetzelfde jaar niet nog eens terug hoeft.

Voorkom gevaarlijke situaties, veilig rijden begint met regulier onderhoud.

Weet u niet zeker waar uw auto aan toe is? Bel ons even, wij kijken het graag voor u na!

Aangesloten bij:

bovag-aangesloten-zijbalk

Actueel


autobedrijf eshuis

Holterweg 128

7434 PB Lettele

info@eshuisauto.nl

Openingstijden

 

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

 icon-facebook   

Waarom PCA?

 • Service hoog in het vaandel

 • Groot aanbod occasions

 • Persoonlijke service

 • Klant is koning

 • Beste prijs

Onze Partners:

PCA nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste PCA nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

 1. *
  Ongeldige invoer

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig