NIEUWS!

Inrichting bedrijfswagens

Betaalbare bedrijfswageninrichting met oog voor kwaliteit. Voor iedere branche heeft Jan Eshuis Auto’s (Afdeling bedrijfswageninrichting) altijd de juiste oplossing voor uw voertuig. Niet alleen bedrijfswagens zijn bij ons van harte welkom. Ook (her)richten wij graag uw caravan, camper, paardentrailer of aanhangwagen voor u in. Geheel naar eigen wens, geheel op maat. Goed, snel en betaalbaar!

Aflevering

Voor optimale service en garantie kunt u kiezen uit drie complete afleverpakketten.

Aangesloten bij

Carwash foto's

  • slider-beeld1.jpg
  • slider-beeld4.jpg
  • slider-beeld8.jpg
  • slider-beeld5.jpg
  • slider-beeld2.jpg
  • slider-beeld3.jpg
  • slider-beeld6.jpg

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Dan bent u bij Eshuis Auto aan het goede adres. Wij bieden u een ruim aanbod in ocassions en leveren tevens nieuwe (bedrijfs)auto's op bestelling. Ons bedrijf is aangesloten bij de BOVAG en wij zijn lid van NAP (Nationale  Auto Pas).

Uw keus gemaakt? Wij verzorgen de aflevering naar wens met keuze uit 3 complete afleveringspakketten. Daarnaast bieden wij uitstekende financieringsmogelijkheden. Vanzelfsprekend kunt u ook na de garantieperiode rekenen op een goede aftersales-service.

 

Afleveringspakketten

Omdat wij bij de BOVAG zijn aangesloten en voldoen aan hun strenge kwaliteitseisen, kunt u bij ons ook terecht voor BOVAG garantie. Om de service en garantie optimaal op uw wensen af te stemmen hebben wij keuze uit de volgende afleverpakketten:

TYPE PAKKET

PAKKET A

PAKKET B

PAKKET C

Onderhoudsbeurt kleine beurt grote beurt* grote beurt*
Nieuwe A.P.K. ja ja ja
Poetsbeurt ja ja ja
NAP ja ja ja
Garantie en type geen garantie 3 mnd** Eshuis 6 mnd** BOVAG
KOSTEN

295,00 EURO

595,00 EURO

895,00 EURO

* Volgens schema fabrikant.
** Alleen bij auto´s vanaf 4500,00 euro.